Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως: Καταδικάζουμε τη συμπεριφορά υπαλλήλου της Περιφέρειας Αττικής

Από τη σελίδα του «Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως»:

Η αλήθεια είναι πικρή.

Καταδικάζουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά υπαλλήλου της Περιφέρειας Αττικής και εκπροσώπου της στην εκδήλωση της Κυριακής 6-5-2018 στο Πεδίον του Άρεως, για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς που εκτόξευσε σε κατοίκους της περιοχής και τις προτροπές και απειλές για ξεκαθάρισμα λογαριασμών εκτός εκδήλωσης.

Η Περιφέρεια ως ασκούσα εξουσία έχει δικαίωμα να αμφισβητεί την ωμή πραγματικότητα στο Πεδίον του Άρεως, δεν έχει όμως σε καμιά περίπτωση δικαίωμα να επιτίθεται σε πολίτες που τη συντηρούν ως θεσμό της πολιτείας.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε προηγούμενα υβριστικά και απαξιωτικά σχόλια της Περιφέρειας Αττικής προς κατοίκους και φορείς που δραστηριοποιούνται με το Πεδίον του Άρεως και βιώνουν την κρίσιμη κατάσταση στην οποία αυτό έχει επέλθει από σωρεία παραλείψεών της.

The following two tabs change content below.
Θέματα με διάρκεια στον χρόνο, ιστορία, πρόσωπα, τέχνη και πολιτισμός, αφορμές για σκέψη, αναζητήσεις χωρίς πυξίδα. Οι αναρτήσεις του postmodern είναι ελεύθερες προς αντιγραφή, διανομή και προβολή με την αναφορά της πηγής (συντάκτη και ιστότοπου).

Comments

comments

Related Posts

Recent Posts