Game of Thrones: Η εκδίκηση του Snow (spoiler 3)

games-01

Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στο Westeros μετά την ανάσταση του Snow… Την Κυριακή το βράδυ, τα εκατομμύρια των fans του Game of Thrones σε όλον τον κόσμο, θα συντονιστούν με την υπερπαραγωγή της HBO, για να παρακολουθήσουν την κλιμάκωση της μεγάλης εκδίκησης του Lord Commander…

Το Game of Thrones «πουλάει» τρελά και δεν είναι τυχαίο… Εκτός από το μεσαιωνικό / μυστικιστικό / out of reality στόρι, η εταιρεία παραγωγής προωθεί τη σειρά με τη μέθοδο «το μαρτύριο της σταγόνας». Ηθοποιοί και τεχνικοί έχουν υπογράψει συμβόλαια «μυστικότητας», με απίθανες ρήτρες, ώστε να μη διαρρέει τίποτα από τη συνέχεια, ενώ η ίδια η παραγωγή δίνει στη δημοσιότητα μόνο φωτογραφίες και μερικά δευτερόλεπτα από τις σκηνές των προσεχών επεισοδίων (χωρίς καμία περίληψη της υπόθεσης), ώστε οι fans να παρακολουθούν ανυποψίαστοι τη σειρά και οι (κακόμοιροι) τηλεοπτικοί συντάκτες να κάνουν εικασίες, αφού δεν έχουν τίποτα άλλο να γράψουν…

Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να συγκινήσουν (αρνητικά ή θετικά) τους τηλεθεατές στο προηγούμενο επεισόδιο και να κάνουν την “ανάσταση του Snow” παγκόσμιο trend topic στα social επί ώρες.

Τι καταφέραμε να μάθουμε για το επεισόδιο της προσεχούς Κυριακής, που θα δούμε συγχρόνως με τους Αμερικανούς από την Forthnet; Καταρχήν τον τίτλο του: «Αυτός που σπάει τους όρκους». Έπειτα ότι κάποιοι αντιμετωπίζουν τον Snow, μετά τον θάνατό του, ως θεό. Εκείνος όμως δεν έχει αποφασίσει αν θα στραφεί εναντίον των δολοφόνων του ή αν θα τα βάλλει απευθείας με τον διαβολικό Bolton, τώρα που δεν δεσμεύεται πια από τον όρκο (πεθαμένος γαρ).

Θα παρακολουθήσουμε ακόμα τη συνέχεια της εκπαίδευσης της Arya και το ταξίδι του Daenery στο Van Dothrak αλλά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εντοπίζεται στα flashback του Bran, που μοιάζουν να απεικονίζουν την μάχη του νεαρού Ned Stark με ταργκαριανούς φρουρούς. Είναι άραγε η σκηνή της διάσωσης της μικρής Lyanna από τον αδερφό της Stark; Και αυτό τι θα σημάνει για το μεγάλο μυστήριο της καταγωγής του Snow; Πραγματικά η Lyanna ερωτεύτηκε τον απαγωγέα της Rhaegar, και έκαναν μαζί ένα παιδί, όπως πιστεύουν πολλοί fans της σειράς; Και μήπως, όταν πέθαινε, κατά την εγκυμοσύνη, παρακάλεσε τον αδελφό της Ned Stark να πει ότι ήταν δικό του παιδί; Μήπως; (Σαν πολλά όμως αποκαλύψαμε – είπαμε να γίνουμε spoiler αλλά μη ρίξουμε έξω και την HBO…)

game sth

games-27

games-26

game-23

game-22

games-25

games-30

The following two tabs change content below.
Αστική ζωή, ιστορία, πρόσωπα, πολιτισμός, αφορμές για επανατοποθετήσεις και καταβυθίσεις στην ανθρώπινη σκέψη. Αναρτήσεις σε περιβάλλον Creative Commons 4, που απαγορεύει την εμπορική τους χρήση, αλλά επιτρέπει την ακέραιη αναπαραγωγή τους με αναφορές στον συντάκτη και την ιστοσελίδα.

Comments

comments

Related Posts

Recent Posts