Αυτός είναι ο διάδοχος του Harrison Ford στο Star Wars

hail-caesar

Μετά από μακρά αναζήτηση και μεγάλη φημολογία, οι Disney και LucasFilms κατέληξαν στον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Han Solo στο επόμενο επεισόδιο του Star Wars. Διάδοχος του Harrison Ford αποφάσισαν να είναι ο 26χρονος ηθοποιός Alden Ehrenreic, (σχετικά) γνωστός από την ταινία των αδελφών Κοέν Hail Ceasar. Έχει εμφανιστεί επίσης στην καταπληκτική Jasmin του Woody Allen και στο ψυχολογικό θρίλερ τρόμου Stoker. Οι σκηνοθέτες του νέου κύκλου Star Wars, Phil Lord και Chris Miller πιστεύουν ότι έχει τη γοητεία να “μπει στα παπούτσια” του Harrison Ford και να διαπρέψει στον (ατελείωτο) διαγαλαξιακό πόλεμο της σειράς Star Wars. Μένει να το δούμε…

© Copyright 2012 CorbisCorporation

Το prequel ή μάλλον spin off του Star Wars θα παρουσιαστεί στις αίθουσες τον Μάιο του 2018 και το μόνο που έχει αποκαλυφθεί μέχρι τώρα για αυτό, είναι η φωτογραφία ενός όπλου, την οποίο ανέβασε ο Miller στο fb του με τη λεζάντα «ανυπομονώ να αρχίσουν τα γυρίσματα!»

Chn139_UkAAstrC

han
Han Solo χωρίς Harrison Ford ;
The following two tabs change content below.
Αστική ζωή, ιστορία, πρόσωπα, πολιτισμός, αφορμές για επανατοποθετήσεις και καταβυθίσεις στην ανθρώπινη σκέψη. Αναρτήσεις σε περιβάλλον Creative Commons 4, που απαγορεύει την εμπορική τους χρήση, αλλά επιτρέπει την ακέραιη αναπαραγωγή τους με αναφορές στον συντάκτη και την ιστοσελίδα.

Comments

comments

Related Posts

Recent Posts