Γλυκοί χωρισμοί με σπιτικές τάρτες και γλυκά

i-dont-think-giancarlo

Συνήθως οι χωρισμοί είναι πικροί και επώδυνοι γι αυτό και η φωτογράφος Isabella Giancarlo παρουσίασε στη Νέα Υόρκη τη δική τη πρόταση για να τους… γλυκάνει. Αντί για λόγια μίσους ή αμηχανίας (ξέρετε τώρα, «καλή μου, δεν είμαι ακόμα έτοιμος για δέσμευση» ή «είσαι πολύ καλό παιδί Παναγιώτη, αλλά σου αξίζει μία καλύτερη κοπέλα από μένα») έριξε την ιδέα για χωρισμούς με μία σπιτική  τάρτα που πάνω της θα έχει μερικές λέξεις to the point.

we-can-still-be-friends-Giancarlo

Η ιδέα της ήρθε από έναν δικό της χωρισμό, ο οποίος ήταν τόσο οδυνηρός που δεν ήθελε για μέρες να βάλλει μπουκιά στο στόμα της. Κάποιοι φίλοι προσφέρθηκαν να τη δελεάσουν με σπιτικά γλυκά και τότε της ήρθε η έμπνευση: γιατί να μην συγκεντρώσουμε όλες τις στερεοτυπικές φράσεις χωρισμού, να τις βάλλουμε πάνω σε γλυκά και να το κάνουμε μόδα; Η φωτογράφος προτείνει, είτε να τρώτε την τούρτα χωρισμού με τους φίλους σας ή, όταν σας την προτείνουν, να την πετάτε κατευθείαν στα σκουπίδια. Με φόρα ! (ιδιαίτερα, εάν είναι από τις τελευταίες που δείχνουμε…)

more-as-my-sister-baked-Giancarlo

i-am-so-sorry

IMG_4622

fuck-you-1000pxwide

 

The following two tabs change content below.
Αστική ζωή, ιστορία, πρόσωπα, πολιτισμός, αφορμές για επανατοποθετήσεις και καταβυθίσεις στην ανθρώπινη σκέψη. Αναρτήσεις σε περιβάλλον Creative Commons 4, που απαγορεύει την εμπορική τους χρήση, αλλά επιτρέπει την ακέραιη αναπαραγωγή τους με αναφορές στον συντάκτη και την ιστοσελίδα.

Comments

comments

Related Posts

Recent Posts