10 συμβουλές που σου δίνει το αλκοόλ (και δεν πρέπει ποτέ να ακολουθήσεις!)

Το αλκοόλ μπαίνει από το στόμα, περνάει στο αίμα και φτάνει στον εγκέφαλο “συμβολέυοντάς” μας πως να γίνουμε από χαλαροί κι ευχάριστοι μέχρι γελοίοι και ενοχλητικοί. Το scoopwhoop com, αφού έκανε μία μεγάλη έρευνα (δεκάδες λίτρα αλκοόλ κατανάλωσαν οι ειδικοί) παρουσίασε αυτή τη σειρά memes με την… αποκρυπτογράφηση των “συμβουλών” κάθε ποτού…

vodka    Vodka: Ξέρεις σε ποιόν δεν έχεις μιλήσει τώρα κοντά; Στον / στην πρώην σου !

Αγονήστε τη συμβουλή αμέσως! Είναι σίγουρο ότι την επόμενη ημέρα, θα χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο επειδή ο/η πρώην σας, σας άκουσε λιώμα στο τηλέφωνο, μόνο-η και απελπισμένο-η για συντροφιά την ώρα που εκείνος-η σίγουρα έχει προχωρήσει στη ζωή του/της. Αν είναι να “ρίξετε τα μούτρα σας”, κάντε το νηφάλιοι.

τζιν

2. Gin: Μη σε νοιάζει, δεν σε άκουσαν. Μίλα ακόμα δυνατότερα !

Ποιός δεν έχει ενοχληθεί σε ένα μπαρ από τον μεθυσμένο που μιλάει δυνατά για να τραβήξει την προσοχή; Ήρθε η ώρα να του αποκαλύψουμε ένα μυστικό: στην πραγματικότητα όλοι τον ακούν αλλά χρησιμοποιούν τεχνικές ζεν για να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και να μην του αδειάσουν ένα κουβά παγάκια στο κεφάλι. Φίλε έχασες, δεν ήταν η μέρα σου. Ώρα για νανάκια !

tekila

3.Tequila: Πίστε με, μπορείς να χορέψεις !

Σας λέει ψέμματα! Κανείς μεθυσμένος δεν μπορεί να χορέψει καλά. Μπορεί να προσφέρει θέμαμα στους άλλους θαμώνες με “αρκουδιές” μέχρι και στριπτίζ αλλά όχι να χορέψει. Είστε σίγουροι ότι αυτή είναι η εικόνα, που θέλετε να αναθανατίσουν όλοι στα κινητά τους;

rum

4.Rum: Όλοι θέλουν να ακούσουν για τον πρόσφατο χωρισμό σας !

Βαρετό, βαρετό, βαρετό. Ιδιαίτερα αν στόχος σας είναι να καταλήξετε στο κρεβάτι, δεν υπάρχει τίποτα πιο βαρετό και απωθητικό από το να σας ακούν να βρίζετε την προηγούμενη σχέση σας και να μουρμουράτε. Get it over, pal !

absenti

5. Absinthe: Γιατί όλα τα φανάρια είναι πράσινα απόψε;

Εδώ, φίλες και φίλοι δεν κάνουμε πλάκα. Αν όλα τα φανάρια σας φαίνονται πράσινα, είναι η στιγμή που πιάνετε τη δεξιά λωρίδα και κοκαλώνετε το αυτοκίνητο στην πρώτη εσοχή. Μετά σηκώνετε το χεράκι σας και παίρνετε το πρώτο ταξί που θα σταματήσει. (Α, ζητήστε από τον ταξιτζή να σας γράψει σε ένα χαρτάκι από που σας πήρε γιατί είναι σίγουρο ότι την επόμενη ημέρα θα αναζητάτε το αυκίνητό σας μέσω Car Alert…)

κρασι

6. Κρασί: Στ’ αγόρια αρέσουν τα περίπλοκα μηνύματα στις 3 το πρωί

Όχι φίλες μας, δεν είναι αλήθεια. Στά αγόρια δεν αρέσουν τα περίπλοκα μηνύματα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αλλά ειδικά μετά τα μεσάνυχτα, τα μοναδικά μηνύματα που τους αρέσουν, είναι τα αγαπησιάρικα και τα σέξι (αν πρόκειται να τα συναντήσετε).

μπυρα

7. Μπίρα: Κυνήγα την! Είναι δεκάρι κανονικό !

Σεξιστικό το μηνυματάκι της μπίρας αλλά μπορεί να έχει εφρμογή και στις γυναίκες που προτιμούν μπίρα και μετά από μερικά ποτήρια, βλέπουν τον κοιλαρά με τις τρίχες στο στέρνο να ξεπετάγονται από το λευκό (στα νιάτα του) φανελάκι, ως Σάκη Ρουβά…

σαμπανια

8. Αν συνεχίσεις να μιλάς, η αστυνομία μπορεί να σε αφήσει

Η σαμπάνια κάνει το μεθύσι της υπερβολής και της μεγαλομανίας. Νομίζεις ότι είσαι τόσο τέλειος και large, που όλοι προσκυνούν τη λάμψη σου. Φευ, απλώς σκάβεις τον λάκκο σου. Τα όργανα της τάξης καταγράφουν μόνο τα “χικ” σου.

brady9. Brandy: Πίστεψέ με, ξέρεις τα λόγια !

Ισχύει το ίδιο με τον χορό. Δεν μπορείς να τραγουδήσεις όταν είσαι μεθυσμένος ή τουλάχιστον δεν μπορείς να συγχρονιστείς με το τραγούδι που ακούγεται στο χώρο. Τώρα, αν εσύ θέλεις να λες τον ύμνο του Ολυμπιακού ενώ στα ηχεία παίζει Lopez, απλά θα διαπιστώσεις ότι σύντομα θα μείνεις μόνος σου στο club…

salad-1

10. Jack Daniles: Όταν η ζωή είναι δύσκολη αλλά εσύ προσπαθείς να κάνεις δίαιτα…

Πλάκα κάνεις, έτσι; Το Whiskey δεν είναι ξύδι και, πιστέψτε μας, δεν πάει με το μαρούλι. Η ζωή έχει επιλογές: ή θα βγεις στην παραλία φέτες ή θα ενδώσεις στον πειρασμό του Jack… Και τα δύο α-πο-κλει-ε-ται !

The following two tabs change content below.
Αστική ζωή, ιστορία, πρόσωπα, πολιτισμός, αφορμές για επανατοποθετήσεις και καταβυθίσεις στην ανθρώπινη σκέψη. Αναρτήσεις σε περιβάλλον Creative Commons 4, που απαγορεύει την εμπορική τους χρήση, αλλά επιτρέπει την ακέραιη αναπαραγωγή τους με αναφορές στον συντάκτη και την ιστοσελίδα.

Comments

comments

Related Posts

Recent Posts