Ευτυχία επί 5 – Τα πεντάδυμα της Kim Tucci

333

Ο ερχομός ενός παιδιού είναι ένα ευτυχισμένο γεγονός για ένα ζευγάρι αλλά ο (ταυτόχρονος) ερχομός πέντε είναι… παγκόσμιο γεγονός !

Η 26χρονη Kim Tucci από το Περθ της Αυστραλίας χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά για να φέρει στον κόσμο τις τέσσερις κόρες και τον ένα γιό της. Η σύλληψη είχε γίνει φυσιολογικά αλλά η ομάδα (50) γιατρών και νοσηλευτών, επέλεξαν να την υποβάλλουν σε καισαρική προκειμένου ώστε να μην υπάρχει… traffic κατά την έξοδο από την κοιλιά της μαμάς τους.

Η πιθανότητα της φυσιολογικής σύλληψης πεντάδυμων είναι μία στα 55 εκατομμύρια κι έτσι η σελίδα της Kim στο Facebook απέκτησε τεράστια επισκεψιμότητα από τη στιγμή που κοινοποίησε την… πεντά-δυμη εγκυμοσύνη της.

mom-2

Σε συνέντευξή της στην αυστραλιανή τηλεόραση η Kim είπε ότι αρχικά οι γιατροί της είχαν προτείνει να “τερματίσουν” τις ζωές των τριών παιδιών, ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν θα κινδυνεύσει η δική της ζωή, καθώς και η ζωή των άλλων δύο εμβρύων. Εκείνη όμως δεν ήθελε να ακούσει ούτε κουβέντα. Πήρε το ρίσκο και έχει αυτή τη στιγμή στο… καλάθι της πέντε πανέμορφα μωρά, που έρχονται να προστεθούν στον εννιάχρονο γιό του ζευγαριού και στις άλλες δυό κόρες τους, δύο και τεσσάρων ετών.

Η Kim συγκεντρώνει τώρα χρήματα μέσω του λογαριασμού της στο FB για να αγοράσει ένα φορτηγό να μεταφέρει την οικογένειά της… Να της ζήσουν !

Φωτογραφίες: Erin Elizabeth

mom-3

The following two tabs change content below.
Αστική ζωή, ιστορία, πρόσωπα, πολιτισμός, αφορμές για επανατοποθετήσεις και καταβυθίσεις στην ανθρώπινη σκέψη. Αναρτήσεις σε περιβάλλον Creative Commons 4, που απαγορεύει την εμπορική τους χρήση, αλλά επιτρέπει την ακέραιη αναπαραγωγή τους με αναφορές στον συντάκτη και την ιστοσελίδα.

Comments

comments

Related Posts

Recent Posts