Οι 10 πιο αποτυχημένες φωτογραφίες με photoshop στο fb

photo-3

Είναι μαγικό το photoshop, το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων, που σου δίνει τη δυνατότητα να κόψεις και να ράψεις φωτογραφίες, να εξαφανίσεις ατέλειες και να τονίσεις ωραία στοιχεία. Αρκεί να ξέρεις να το χειρίζεσαι. Η απόσταση μεταξύ επιτυχίας και περίγελου είναι μόλις ένα κλικ μακριά… Ιδού κάποια “αυτογκόλ”…

photo-9

“Ο μοντέλος πήγε βόλτα στην παραλία, φορώντας μάσκα” (μα πόση τσαπατσουλιά στα ξακρίσματα!)  

photo-8

Ετούτος εδώ βιαζόταν να γίνει λοχαγός και, αντί για τη στρατιωτική ακαδημία, μπήκε στο photoshop. Τραγικοί οι γιακάδες.

photo-10

Η φίλη μας αποφάσισε να πει στον νοστιμούλη οικολόγο, που γνώρισε σε ένα παρκάκι, ότι είναι κι αυτή της φύσης και του κάμπινγκ… Μόνο που για να το αποδείξει, τα sleeping bag, βρέθηκε να… ακουμπάει στον αέρα. Τον έχασες τον νοστιμούλη, φιλενάδα!

photo-5

Αυτή η φωτό μάλλον δεν έχει γίνει από απροσεξία αλλά με πρόθεση να διαδοθεί από τον έναν στον άλλο και να διαφημιστεί έτσι και το αναψυκτικό. Έξυπνο;

photo-6

Ήθελαν να που στη φαντασμένη συμπεθέρα ότι απέκτησαν καινούργιο αυτοκίνητο αλλά εκείνο που επέλεξαν ήταν εν κινήσει και όχι παρκαρισμένο. Έκτος αν έχει μεταφυσική υποδήλωση.

photo-4

Με αυτή την φωτογραφία πήγαν να την πατήσουν πολλά κανάλια, καθώς το θέαμα είναι όντως συγκλονιστικό. Είχαν αποφασίσει να την προβάλουν στα δελτία τους, πριν ανακαλύψουν ότι η φωτό είναι άρτια κατασκευασμένη αλλα… κατασκευασμένη.

photo-11

Να κι ο Μήτσος που τρέχει με την αρχαιολογία δίπλα σε μηχανές εκατομμυρίων. (Μήπως πήρε και το βραβείο;)

photo-1

Ναι καλά, μήπως ανησυχείς κι αν θα της αλλάξεις άμμο στην τουαλέτα της;

 

 

The following two tabs change content below.
Αστική ζωή, ιστορία, πρόσωπα, πολιτισμός, αφορμές για επανατοποθετήσεις και καταβυθίσεις στην ανθρώπινη σκέψη. Αναρτήσεις σε περιβάλλον Creative Commons 4, που απαγορεύει την εμπορική τους χρήση, αλλά επιτρέπει την ακέραιη αναπαραγωγή τους με αναφορές στον συντάκτη και την ιστοσελίδα.

Comments

comments

Related Posts

Recent Posts