Εκεί που πάντα βρέχει…

20 (2)

Το “Πάντα Βρέχει” είναι μία τοποθεσία στον  Κρικελοπόταμο. Ονομάστηκε έτσι επειδή οι καταρράκτες, που σχηματίζονται στη σημείο, μοιάζουν σαν συνεχή βροχόπτωση ήπιας έντασης.

του Γιάννη Γιαννακόπουλου

5 (2)

2

Η πρόσβαση στην περιοχή είναι περιπετειώδεις και για αυτό γοητευτική. Θα πρέπει κανείς να φθάσει στην όχθη του ποταμού, στην περιοχή της Ροσκάς, μέσω της Δομνίστας Ευρυτανίας. Από εκεί να περπατήσει παράλληλα με την κοίτη του ποταμού. Πρόκειται για πεζοδρομία μοναδική, σε ένα θαυμάσιο φαράγγι, που σε συναρπάζει…

1

Η φύση έχει φροντίσει να μην λειτουργούν στην περιοχή τα κινητά κι έτσι τίποτα δεν μπορεί να διαταράξει την απόλαυση του τοπίου.

20 (4)

Οι καταγάλανες λιμνούλες που σχηματίζονται από το ποτάμι είναι πρόκληση το καλοκαίρι για ένα δροσιστικό μπάνιο. Στο “πάντα βρέχει” θα ανακαλύψετε έναν κρυμμένο παράδεισο… Δείτε το βίντεο.

 

 

The following two tabs change content below.
Αστική ζωή, ιστορία, πρόσωπα, πολιτισμός, αφορμές για επανατοποθετήσεις και καταβυθίσεις στην ανθρώπινη σκέψη. Αναρτήσεις σε περιβάλλον Creative Commons 4, που απαγορεύει την εμπορική τους χρήση, αλλά επιτρέπει την ακέραιη αναπαραγωγή τους με αναφορές στον συντάκτη και την ιστοσελίδα.

Comments

comments

Related Posts

Recent Posts