Πάμε μία βόλτα με Monster Cycle από την Πολωνία;

monster-5

Η ιστορία είναι διαχρονική: το πρώτο αγόρι που θα πάρει μηχανή στο σχολείο, θα πάρει και το «ατίθασο» κορίτσι. Να είναι ο αέρας, που της παίρνει τα μαλλιά; Αυτό που της είπε ο μπαμπάς της να μην κάνει; Ο κίνδυνος να στουκάρει από τις μαγκιές του επιδειξία; Ίσως όλα αυτά μαζί. Το σίγουρο είναι ότι οι μηχανές λειτουργούν αφροδισιακά και το γνωρίζει πολύ καλά ο Στάνισλαβ από το Lubaczow της Πολωνίας…

μονστερ

 

Στην ήσυχη πόλη των 13.000 κατοίκων, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, λειτουργεί αυτή τη στιγμή το πιο hot εργαστήριο μετασκευής μοτοσυκλετών στον κόσμο. Είναι το Game Over Cycles του Stanislaw Myszkowski (πείτε το δυνατά, να γελάσουμε…), που λες και στήθηκε για να αποδείξει ότι η μηχανή του Batman είναι πρωτοκλασάτο πατίνι.

monster-4

Σίδερο, χάλυβας, χρώμιο και καουτσούκ γίνονται πλαστελίνη στα χέρια του Στανισλάβ και της παρέας του μέχρι να φτιάξουν την πιο εξωφρενική μηχανή της φαντασίας τους. Για να καταλάβετε περί τι εξειδίκευσης μιλάμε, η μικρή μονάδα της Πολωνίας, διαθέτει μέχρι και tattoo artist, που στιγματίζει τα δερμάτινα καλύμματα των μηχανών, σύμφωνα με την επιθυμία του μέλλοντα ιδιοκτήτη της.

monster-7

Ο Στανισλάβ δεν διαπραγματεύεται τις τιμές των «κοριτσιών» του παρά μόνο από κοντά. Το σίγουρο είναι ότι ο πιτσιρικάς από το Λύκειο θα αργήσει να γίνει πελάτης του, αν δεν έχει κερδίσει το τζόκερ. Οι monster cycles απευθύνονται σε μέλη συγκροτημάτων Heavy Metal και μεσήλικες άντρες σε κρίση, που αναζητούν να ξαναζήσουν έναν ενθουσιασμό, όπως τότε στη Σαντορίνη με την Ανέττα… Τότε το παπάκι ήταν αρκετό για κάποια Ανέττα. Τώρα, με τα γκρίζα, την κοιλίτσα και το πρoγουλάκι… που πας ρε Καραμήτρο χωρίς monster cycle;

monster-6

Επισκεφτείτε το Game Over Cycles (φάτε μάτια ψάρια δηλαδή)  GOC ο

The following two tabs change content below.
Αστική ζωή, ιστορία, πρόσωπα, πολιτισμός, αφορμές για επανατοποθετήσεις και καταβυθίσεις στην ανθρώπινη σκέψη. Αναρτήσεις σε περιβάλλον Creative Commons 4, που απαγορεύει την εμπορική τους χρήση, αλλά επιτρέπει την ακέραιη αναπαραγωγή τους με αναφορές στον συντάκτη και την ιστοσελίδα.

Comments

comments

Related Posts

Recent Posts