Οι παραστάσεις του Kenneth Branagh έρχοναι στην Ελλάδα από τον όμιλο ΑΝΤ1

Romeo Juliet lead image

Ο βραβευμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Kenneth Branagh παρουσιάζει live από το θέατρο Garrick στο West End στην Ελλάδα τις μοναδικές παραγωγές της πρώτης σεζόν λειτουργίας του νεοσύστατου θιάσου του. Η επιτυχία του έχει ήδη ξεπεράσει τα γεωγραφικά όρια της Βρετανίας καθώς με το πρόγραμμα των Live δορυφορικών αναμεταδόσεων έχει καταφέρει οι παραστάσεις του να μεταδίδονται σε περισσότερες από 800 αίθουσες θεάτρων και κινηματογράφων σε πάνω από 30 χώρες παγκοσμίως!

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα των μεταδόσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο. Την ξεχωριστή αισθητική του δημοφιλούς ηθοποιού, θα ανακαλύψουν από κοντά οι Έλληνες θεατές με εναρκτήριο έργο, το κλασσικό αριστούργημα του Σαίξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» την Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 21:15 σε επιλεγμένες αίθουσες σε όλη την Ελλάδα. Η σκηνοθεσία είναι των Kenneth Branagh και Rob Ashford και πρωταγωνιστούν η Lily James (Ιουλιέτα), γνωστή ως Λέιντι Ρόουζ από την τηλεοπτική σειρά «Downton Abbey» και ο Richard Madden (Ρωμαίος), γνωστός ως Ρομπ Σταρκ του «Game of Thrones», οι οποίοι πλαισιώνονται από τον Derek Jacobi (Μερκούτιος) και την Meera Syal ως Παραμάνα.

rehersal
Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της παράστασης σε στιγμιότυπο από τις πρόβες

Οι Αίθουσες που θα προβάλλουν τις παραστάσεις του Kenneth Branagh Theatre Live είναι :

  1. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
  2. Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
  3. Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
  4. Βόλος: Κινηματοθέατρο Αχίλλειον
  5. Χανιά: Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΑΜ)
  6. Αλεξανδρούπολη: Δημοτικό Θέατρο
  7. Βέροια: Κινηματοθέατρο Σταρ
  8. Κέρκυρα: Ιόνιος Ακαδημία – Φιλαρμονική Εταιρεία «Μάντζαρος»

Η προπώληση εισιτήριων για τις παραστάσεις θα ξεκινήσει την 1η Ιουνίου 2016.

rehearsal
Στιγμιότυπο από τις πρόβες του “Ρωμαίος και Ιουλιέτα”

ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ του William Shakespeare

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 στις 21:15

Φέρνοντας ξανά μαζί τους πρωταγωνιστές της περίφημης ταινίας «Σταχτοπούτα» Lily James και Richard Madden, οι Kenneth Branagh και Rob Ashford θα σκηνοθετήσουν το υπέροχο παραμύθι του Σαίξπηρ για έναν απαγορευμένο έρωτα. Η πλήρης διανομή περιλαμβάνει τους: Marisa Berenson (Λαίδη Καπουλέτου), Jack Colgrave Hirst (Μπενβόλιο), Tom Hanson (Πάρης), Matthew Hawksley (Αντώνιος), Derek Jacobi (Μερκούτιος), Lily James (Ιουλιέτα), Taylor James (Πρίγκιπας), Ansu Kabia (Τυβάλτος), Richard Madden (Ρωμαίος), Racheal Ofori (Υπηρέτης), Nikki Patel (Βαλτάσαρ), Chris Porter (Λόρδος Μοντέγος), Zoë Rainey (Λαίδη Μοντέγου), Michael Rouse (Λόρδος Καπουλέτος), Meera Syal (Παραμάνα), Sam Valentine (Πάτερ Λαυρέντιος) and Kathryn Wilder (Πέτα/Φαρμακοποιός).

KBTC Romeo Juliet lead image

The following two tabs change content below.
Αστική ζωή, ιστορία, πρόσωπα, πολιτισμός, αφορμές για επανατοποθετήσεις και καταβυθίσεις στην ανθρώπινη σκέψη. Αναρτήσεις σε περιβάλλον Creative Commons 4, που απαγορεύει την εμπορική τους χρήση, αλλά επιτρέπει την ακέραιη αναπαραγωγή τους με αναφορές στον συντάκτη και την ιστοσελίδα.

Comments

comments

Related Posts

Recent Posts