Aφού εντρύφησε στο έργο του Hume και αναρωτήθηκε μαζί με τον Schopenhauer για την ματαιότητα της ανθρώπινης ύπαρξης, o Ανέστης αποφάσισε ότι ασφαλέστερο για την ψυχική υγεία είναι το «Ταρατατά» και τα ανέκδοτα με τον Τοτό.
Ως γνήσιος άνθρωπος της μεταμοντέρνας εποχής μας, δέχτηκε να συνεργαστεί με το postmodern gr, με μοναδικό αντάλλαγμα μία μπουγάτσα από το Σερραϊκό, την οποία όμως θα του δώσει ο admin εν καιρώ, καθότι αντιμετωπίζει κάτι οικονομικά προβληματάκια τους τελευταίους δυόμισι μήνες.
Κυρίες και κύριοι, καλωσορίζουμε στην παρέα μας τον Ανέστη και τα ακέκδοτά του! (το χειροκρότημα περιέχεται στο βίντεο)
Α! Η θολούρα στην ποιότητα της εικόνας, θα αντιμετωπιστεί με τον χρόνο καθώς… που θα πάει; Θα το μάθουμε και το HD Super 4K TaUbalaKuniuntai σύστημα.

