Ο Μίου της Βιολέτας και ο φίλος του, το βατραχάκι

miou-basiko

Η Βιολέτα δοκίμασε πολλά ονόματα, αλλά ο πιτσιρίκος ανταποκρινόταν μόνο στο “Μίου”. Έτσι το όνομα κατοχυρώθηκε. Το γατάκι, που βρήκαν δύο κορίτσια να κλαίει μέσα σε σκουπιδοτενεκέ του δήμου, λίγο πριν το πολτοποιήσει το σκουπιδιάρικο, το γατάκι που τελικά υιοθετήθηκε από την Βιολέτα, ονομάζεται πλέον Μίου.

13393378_10201838465999856_61564370_n

Ο Μίου, αφού έλαβε ειδικό γάλα για να αναπληρώσει το μητρικό θηλασμό, αφού πήρε φαρμακάκια για τα παράσιτα και έλαβε έξτρα χάδια και αγκαλιές, άρχισε πλέον τα παιχνίδια και τις σκανταλιές. Είναι ένας κανονικός πιτσιρίκος που τρέχει, πηδάει, σκαρφαλώνει και κάνει τα πάντα για να προκαλέσει το ενδιαφέρον της Βιολέτας και της παρέας της.

Στο stunt, που θα παρακολουθήσετε, πρωταγωνιστεί μαζί με τον αχώριστο φίλο του, τον Julio, το βατραχάκι.
Mίου και Julio κοιμούνται μαζί, τρώνε μαζί και παίζουν μαζί – αν και, όπως θα παρατηρήσετε, ο Julio δεν φαίνεται να… μακροημερεύει από τα παιχνίδια του Mίου

Προσοχή: Το βίντεο δεν έχει υποστεί μοντάζ. Η ταχύτητα που κινείται ο Μίου είναι πραγματική. Θα μπορούσαμε να τον πούμε και “Μίου, ο… αστραπόγατος” !

Μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί του μέσω της Βιολέτας, στο λογαριασμό της στο facebook ΕΔΩ.

 

The following two tabs change content below.
Αστική ζωή, ιστορία, πρόσωπα, πολιτισμός, αφορμές για επανατοποθετήσεις και καταβυθίσεις στην ανθρώπινη σκέψη. Αναρτήσεις σε περιβάλλον Creative Commons 4, που απαγορεύει την εμπορική τους χρήση, αλλά επιτρέπει την ακέραιη αναπαραγωγή τους με αναφορές στον συντάκτη και την ιστοσελίδα.

Comments

comments

Related Posts

Recent Posts