Επίθεση στο… πλυντήριο !

washing machine

Ο κόσμος πια δεν είναι καθόλου εχθρικός για τον Μίου… Στην ασφάλεια του σπιτιού της Βιολέτας, εξερευνά, παίζει και κάνει κάθε είδους σκανταλιά για να κερδίσει την προσοχή της νέας του φίλης.

violetΓια όσους έχουν χάσει τα προηγούμενα «επεισόδια», να πούμε ότι ο Μίου, λίγες εβδομάδες μετά τη γέννησή του, γνώρισε την απάνθρωπη σκληρότητα, όταν κάποιος τον πέταξε στον σκουπιδοντενεκέ για να τον λιώσει η πρέσα του απορριμματοφόρου και να μη χαρεί ποτέ τη ζωή που του αναλογούσε. Ευτυχώς δύο κορίτσια άκουσαν το κλάμα του, τον καθάρισαν, τον φρόντισαν και ανέβασαν τη φωτογραφία του στο διαδίκτυο για να βρεθεί ένα σπίτι να τον υιοθετήσει. Εκεί τον είδε ο Γιώργος και πήρε την πρωτοβουλία να τον πάει στη Βιολέτα, που δεν ήταν σίγουρη αν ήθελε ξανά γατίσια συντροφιά μετά το θάνατο του Μάκη, ενός γάτου Αγκύρας με τον οποίο είχε περάσει 17 πανέμορφα χρόνια.

Ο Μίου τώρα είναι ο απόλυτος άρχοντας του σπιτιού της Βιολέτας. Γρήγορος σαν αστραπή και άτακτος σαν κάθε υγιή πιτσιρίκο, δε διστάζει να τα βάλει ακόμα και με αυτή τη μεγάλη λευκή συσκευή που έχει τη συνήθεια να γυρίζει τα ρούχα, όποτε της καπνίσει. Μίου εναντίον… πλυντηρίου! Ποιος θα επικρατήσει; (Μάλλον ο μικρός έχει υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις του…)

Μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε με τον Μίου μέσω της Βιολέτας ΕΔΩ

 

The following two tabs change content below.
Αστική ζωή, ιστορία, πρόσωπα, πολιτισμός, αφορμές για επανατοποθετήσεις και καταβυθίσεις στην ανθρώπινη σκέψη. Αναρτήσεις σε περιβάλλον Creative Commons 4, που απαγορεύει την εμπορική τους χρήση, αλλά επιτρέπει την ακέραιη αναπαραγωγή τους με αναφορές στον συντάκτη και την ιστοσελίδα.

Comments

comments

Related Posts

Recent Posts