Ο… ποπός του Tom αποκτά λογαριασμό στο twitter

0816_w_pop__lo__40-1542x1114

Σημεία των καιρών: Kορυφαίο θέμα συζήτησης στα social media της Αμερικής εδώ και δύο ημέρες δεν είναι η Χίλαρι και ο Ντόναλντ, δεν είναι το δημοψήφισμα στην Αγγλία, δεν είναι οι πυρκαγιές, οι ληστείες και τα φονικά αλλά ο… ποπός του ηθοποιού Tom Hiddlestone. Ο ίδιος δήλωσε ότι ο ποπός του “δεν είναι επικίνδυνος”, ενώ χιλιάδες κόσμου ανταλλάσσουν μηνύματα για το αν έκανε σωστά το τηλεοπτικό δίκτυο AMC να κόψει τη σκηνή, όπου εμφανίζονταν για μερικά δευτερόλεπτα τα οπίσθια του ηθοποιού (μία σκηνή που είχαν… απολαύσει νωρίτερα οι τηλεθεατές στην Ευρώπη).

Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή γιατί πολλοί ασφαλώς δεν θα γνωρίζετε ούτε ποιός είναι ο Tom Ηιddlestone, πόσο μάλλον να έχετε ασχοληθεί με τα οπίσθιά του…

MonaKuhn_SHOT_06_017-1542x2312

Ο Tom λοιπόν είναι ένας από τους υποψήφιους διαδόχους του Daniel Greg στη σειρά James Bond. Eίναι επίσης το αγόρι της Taylor Swift και ένας από τους πιο δημοφιλής Βρετανούς ηθοποιούς της εποχής μας. Στη τηλεοπτική σειρά “the Night Manager” κρατά το ρόλο ενός μυστηριώδη κατασκόπου, που παίζει ερωτικά παιχνίδια με συζύγους πλουσίων και ισχυρών. Σε μία τέτοια σκηνή, ο Tom εμφανίζεται να προβαίνει σε ερωτική πράξη με μία παντρεμένη γυναίκα, ενώ ο σύζυγος της βρίσκεται στον κάτω όροφο. Το (οριζόντιο) σεξ έχει βουβό αλλά έντονο πάθος που… ωωωπ, κάνει το παντελόνι του Tom να χαλαρώσει τόσο που να πέσει στο πάτωμα αποκαλύπτοντας τον ποπό του.

Η σκηνή δεν δημιούργησε κάποια ιδιαίτερη αίσθηση στην Ευρώπη αλλά στην Αμερική, μόλις οι τηλεθεατές κατάλαβαν ότι είχε πέσει “ψαλίδι”, ξεκίνησαν διαδικτυακή καμπάνια εναντίον του τηλεοπτικού δικτύου, που τους στέρησε αυτά τα κλάσματα του δευτερολέπτου με τον ποπό του ηθοποιού.

popos-5

Ο ίδιος ο ηθοποιός δήλωσε στο W: “άκουσα με έκπληξη ότι έκοψαν τον ποπό μου. Θέλω να σας πω ότι ο ποπός μου δεν είναι επικίνδυνος. Και ότι υπάρχουν πολλά, πάρα πολλά επικίνδυνα πράγματα, που κάποια κανάλια χαίρονται να μεταδίδουν. Δεν γνωρίζω τι λέει αυτό για τον κόσμο που ζούμε, αλλά προφανώς κάτι λέει.”

Τα καρφιά απευθύνονταν προς το δίκτυο AMC, που προέβη στη λογοκρισία του ποπού του Tom, την ίδια ώρα που προβάλει σειρές με μεγάλες δόσεις βίας, όπως το Breaking Bad, Walking Dead και Preacher.

Οι fans ξεκίνησαν καμπάνια για να μεταδοθεί ξανά το επεισόδιο με αποκατεστημένη την επίμαχη σκηνή, η οποία καρέ – καρέ κυκλοφορεί στο facebook και στο twitter, με αρκετές θαυμάστριες να έχουν ρίξει την ιδέα να δημιουργηθεί ειδικός λογαριασμός που θα λέγεται ο “ποπός του Tom”.

Πρόκειται πραγματικά για μία υπόθεση του… ποπού.

The following two tabs change content below.
Αστική ζωή, ιστορία, πρόσωπα, πολιτισμός, αφορμές για επανατοποθετήσεις και καταβυθίσεις στην ανθρώπινη σκέψη. Αναρτήσεις σε περιβάλλον Creative Commons 4, που απαγορεύει την εμπορική τους χρήση, αλλά επιτρέπει την ακέραιη αναπαραγωγή τους με αναφορές στον συντάκτη και την ιστοσελίδα.

Comments

comments

Related Posts

Recent Posts