Φεστιβάλ πατάτας της ΕΑΣ Νάξου με εκπλήξεις και διάσημους καλεσμένους

festival_patatas_2016

Το 7ο Φεστιβάλ πατάτας της Ένωσης Αγροτικών Συναταιρισμών Νάξου είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Ιουλίου στην Αγία Άννα (περιοχή Κάπαρες).

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων, έχουν προσκληθεί και θα παρεβρεθούν η Αναπληρωτής Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης, πλήθος δημοσιογράφων, παρουσιαστών, εκπροσώπων ΜΜΕ και ηθοποιών ενώ το παρών θα δώσουν επίσης και γνωστοί chef όπως ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Νικόλας Σακελαρίου, η Ρένα της Φτελιάς.

Από το Φεστιβάλ δεν θα λείψουν οι απονομές τιμητικών πλακετών, αλλά ούτε το νησιώτικο τραγούδι και οι παραδοσιακοί χοροί του τόπου. Ένα ιδιαίτερο τιμητικό αφιέρωμα θα γίνει επίσης στον αγαπημένο Ναξιώτη καλλιτέχνη Μανώλη Μπαρμπεράκη.

fefestival_patatas_2016_2

Μεγάλη πρωταγωνίστρια φυσικά κι εφέτος η πατάτα Νάξου που θα “ρέει” άφθονη, μαγειρεμένη σε δεκάδες παραδοσιακές συνταγές…

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Μάνο Μπανασάκη το Φεστιβάλ φέτος θα έχει την πιο εντυπωσιακή έναρξη από ποτέ και θα χαρακτηρίζεται από ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις… Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο αγαπημένος παρουσιαστής, Χρήστος Νέζος.

Τις συνταγές θα ετοιμάσει ο Ναξιώτης chef Στέλιος Κορρές.

Να σημειωθεί ότι η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για όλους.

ΠΗΓΗ: naxostimes.gr

 

The following two tabs change content below.
Αστική ζωή, ιστορία, πρόσωπα, πολιτισμός, αφορμές για επανατοποθετήσεις και καταβυθίσεις στην ανθρώπινη σκέψη. Αναρτήσεις σε περιβάλλον Creative Commons 4, που απαγορεύει την εμπορική τους χρήση, αλλά επιτρέπει την ακέραιη αναπαραγωγή τους με αναφορές στον συντάκτη και την ιστοσελίδα.

Comments

comments

Related Posts

Recent Posts