Σύρος: εναέριες και υποβρύχιες λήψεις που κόβουν την ανάσα

syross

Με εναέριες και υποβρύχιες λήψεις που κόβουν την ανάσα και αισθητική short film φουτουριστικής δράσης, το promo βίντεο του 30ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υποβρύχιας Αθλητικής Αλιείας στη Σύρο, έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και η Σύρος υπόσχεται να παρέχει τις καλύτερες συνθήκες για την επιτυχία του, ώστε το νησί να γίνει σταθερός πόλος έλξης για αθλητές και τουρίστες καλού επιπέδου. Ήδη στο νησί βρίσκονται αθλητές από Ουκρανία, Νέα Ζηλανδία, Ιταλία, Χιλή, Ρωσία και Η.Π.Α, προκειμένου να ξεκινήσουν τις αναγνωριστικές καταδύσεις, ενόψει του Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί 17 & 18 Σεπτέμβρη 2016.

Το εξαιρετικό promo βίντεο είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με την RePlay Media και βασικούς συντελεστές τους: Γιάννη Ξανθάκη, Βαγγέλη Μαυρίκο, Ράνια Κρητικού, Αποστόλη Ζαμπλάκο, Μανώλη Γιάνκο και Γιώργο Κελλή. Αξίζει να το προσέξετε:

 

The following two tabs change content below.
Αστική ζωή, ιστορία, πρόσωπα, πολιτισμός, αφορμές για επανατοποθετήσεις και καταβυθίσεις στην ανθρώπινη σκέψη. Αναρτήσεις σε περιβάλλον Creative Commons 4, που απαγορεύει την εμπορική τους χρήση, αλλά επιτρέπει την ακέραιη αναπαραγωγή τους με αναφορές στον συντάκτη και την ιστοσελίδα.

Comments

comments

Related Posts

Recent Posts