Φώκια ανεβαίνει σε σκάφος για να σωθεί από φάλαινες δολοφόνους

seal

Όταν ο Kirk Fraser μαζί με φίλους του παρακολουθούσαν από το σκάφος τους μία αγέλη φαλαινών να κυνηγά μία φώκια, ποτέ δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα γίνονταν οι σωτήρες του «θηράματος». Κι όμως, λίγο πριν το τέλος του θρίλερ, κι ενώ όλα έδειχναν ότι η φώκια δεν θα μπορούσε να αποφύγει τις φάλαινες, έκανε μία υπερπροσπάθεια και σκαρφάλωσε στο σκάφος του Kirk για να γλιτώσει τη ζωή της.

Παρακολουθώντας το βίντεο προσεκτικά, καταλαβαίνεις ότι το συμπαθητικό «σκυλάκι της θάλασσας» δεν περίμενε να βρει ανθρώπους πάνω στο σκάφος. Απλώς ήταν η μόνη λύση που είχε για να σωθεί, αφού πουθενά τριγύρω δεν υπήρχαν βράχια να σκαρφαλώσει.

Όταν κατάλαβε ότι υπήρχαν κι άλλα «περίεργα όντα» στη «σανίδα σωτηρίας» της, τρόμαξε αλλά ο Kirk και η παρέα του απομακρύνθηκαν, δίνοντάς της το χρόνο να μείνει στο σκάφος χωρίς να φοβάται, μέχρι να απομακρυνθούν οι διώκτες της…

Δείτε το βίντεο και προσέξτε τον αγώνα που δίνει η φώκια για να ανέβει στο σκάφος και έτσι να επιβιώσει…

 

The following two tabs change content below.
Αστική ζωή, ιστορία, πρόσωπα, πολιτισμός, αφορμές για επανατοποθετήσεις και καταβυθίσεις στην ανθρώπινη σκέψη. Αναρτήσεις σε περιβάλλον Creative Commons 4, που απαγορεύει την εμπορική τους χρήση, αλλά επιτρέπει την ακέραιη αναπαραγωγή τους με αναφορές στον συντάκτη και την ιστοσελίδα.

Comments

comments

Related Posts

Recent Posts