Με τη Μαγεία της Κιθάρας του Παναγιώτη Μάργαρη – Κερδίστε διπλές προσκλήσεις

ΜΑΡΓΑΡΗΣ

Ο κορυφαίος Έλληνας κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης, έχοντας στο ενεργητικό του 14 προσωπικούς δίσκους, πολλά μουσικά βραβεία και περισσότερες από 1500 συναυλίες, θα μας ταξιδέψει στους μαγικούς ήχους της κλασικής κιθάρας στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 21.00.

Ένα ρεσιτάλ του διεθνούς φήμης δεξιοτέχνη, ο οποίος θα ερμηνεύσει κομμάτια τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά “Με τη μαγεία της κιθάρας”. Θα ακουστούν συνθέσεις σπουδαίων δημιουργών (Ennio Morricone, Erik Satie, Carlos Gardel, Peter Tchaikovsky κ. α). Θα ερμηνεύσει επίσης, διασκευές του σε ιστορικά τραγούδια της διεθνούς Rock μουσικής σκηνής (Hotel California, The show must go on, Paint it black, People are strange) τα οποία συμπεριέλαβε στο άλμπουμ “Rock of my soul”, δικές του συνθέσεις καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων και ξένων δημιουργών.

Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια Τέτη Κασιώνη.

Με τη Μαγεία της Κιθάρας

Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου

Ώρα έναρξης 21.00

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 10€

Γενική είσοδος: 12€

Προπώληση:

Απο Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00-20:00

Δανειστική Βιβλιοθήκη του Μεγαρου Δουκισσης Πλακεντιας

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Οι τέσσερις πρώτοι που θα γράψουν κάποιο σχόλιο στη σχετική ανάρτηση του postmodern στο facebook θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις. Η διαδικασία είναι απλή: Γράφετε το σχόλιο και αν είστε στους τέσσερις πρώτους (το διαπιστώνετε αμέσως), σας καλούμε να στείλετε στο mail του site τα πλήρη στοιχεία σας για να πάρετε τις προσκλήσεις.

The following two tabs change content below.
Αστική ζωή, ιστορία, πρόσωπα, πολιτισμός, αφορμές για επανατοποθετήσεις και καταβυθίσεις στην ανθρώπινη σκέψη. Αναρτήσεις σε περιβάλλον Creative Commons 4, που απαγορεύει την εμπορική τους χρήση, αλλά επιτρέπει την ακέραιη αναπαραγωγή τους με αναφορές στον συντάκτη και την ιστοσελίδα.

Comments

comments

Related Posts

Recent Posts