Αγαπημένες ταινίες για μεγάλους και παιδιά στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

της Τίνας Πανώριου. 

Μια ωραιότατη λύση ενάντια στην κυριακάτικη χειμωνιάτικη μελαγχολία προσφέρει το πρόγραμμα Park Your Cinema από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) ολόκληρο τον Φεβρουάριο.

Με προβολές αγαπημένων ταινιών για παιδιά στις 18:00 και κλασσικών ελληνικών ταινιών στις 20:00, το πρόγραμμα Park Your Cinema απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και είναι δωρεάν.

Το αφιέρωμα στη Finos Film με τίτλο «Από Έρωτα…» περιλαμβάνει ιστορίες αγάπης από τη δεκαετία του ’40 έως τη δεκαετία του ’60, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό του ΚΠΙΣΝ να απολαύσει μοναδικές στιγμές από την ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου όπως την ιστορία του νεαρού μουσικού, που παρασύρεται από την αίγλη της καλής κοινωνίας, στο κλασικό ρομάντζο «Εκείνες που δεν πρέπει να αγαπούν» (12/2), ή την κλασική «Λόλα» (19/2) όπου ο Άρης προσπαθεί να σώσει την αγαπημένη του από ένα κακόφημο καμπαρέ της Τρούμπας και την «Ιστορία μιας ζωής» (26/2) που σχολιάζει τα προβλήματα, που αντιμετώπιζαν τα κορίτσια της επαρχίας της δεκαετίας του ’60.

Για τους μικρότερους επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταγλωττισμένες ταινίες όπως την περιπέτεια που θα ζήσουν τα παρεξηγημένα «Τερατοκουτάκια» (12/2), το ριφιφί που θα οργανώσει ο παράτολμος σκίουρος Σέρλι (19/2) και τις συνήθειες των αγαπημένων μας κατοικίδιων στην ταινία «Μπάτε σκύλοι αλέστε» (26/2).

Τοποθεσία: Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Δέλτα Φαλήρου, Αθήνα
Ημερομηνία: Κυριακές 12, 19, 26 Φεβρουαρίου 2017
Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίεςwww.SNFCC.org

The following two tabs change content below.
Τίνα Πανώριου Γεννήθηκε στην Ν Υόρκη και ζεί στο Π Ψυχικό. Τελείωσε την Σχολή Μωραίτη, και έχει πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας. Από το 1981 εργάζεται ως πολιτιστική συντάκτρια στις εφημερίδες ΕΘΝΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΒΔΟΜΗ και στα περιοδικά ΕΝΑ, ΚΑΙ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ, ΤΗΛΕΡΑΜΑ, PENTHOUSE. Έκανε αρχισυνταξία σε εκπομπές της ΕΤ1, καθώς και στο Κανάλι 5. Η τηλεταινία της «Το όνομά μου είναι Άσσαντ» διαγωνίστηκε στο Φεστιβάλ της Δράμας. Το1995-1996 έκανε, εκπομπή στον σταθμό SEVEN X, με τίτλο «Από στόμα σε στόμα». Στο ραδιόφωνο έχει δουλέψει στο ΚΑΝΑΛΙ 1 και στον ΣΚΑΙ. Από το 1993 έως τον Ιούνιο του 2013, εργαζόταν στην ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και στον ιστότοπο της ΕΡΤ, (πολιτιστικές συνεντεύξεις, κριτική τηλεόρασης, Βιβλίο). Τα τελευταία 10 χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με τον χώρο του ΒΙΒΛΙΟΥ. Σήμερα συνεργάζεται με το DIASTIXO και το VAKXIKON.

Comments

comments

Related Posts

Recent Posts