‘Εκτός ελέγχου’

της Αγγελικής Ρουμπιέ.

Εκτός ελέγχου η Porsche.

Eκτός ελέγχου η ζωή στην άσφαλτο. Το ισχυρό σοκ, ο ανείπωτος θρήνος, όλα στον υπερθετικό βαθμό. Εκτός…

Τα δελτία ειδήσεων, οι αναλύσεις, οι πραγματογνώμονες… παντού. Οι ‘εμπεριστατωμένες’ κριτικές των θεατών σε θέαμα τόσο βίαιο και αιφνιδιαστικό, που σε τινάζει από την άνετη βολή του καναπέ σου και σε ανατριχιάζει.

Εκτός ελέγχου η ευθύνη όλων μας στους δρόμους. Εκτός ελέγχου η τύχη του καθενός, γενικώς. H λύπη, ο φόβος μας.

Εκτός όλων αυτών των φρικιαστικών, είδα σ΄ένα πλάνο κάπου στον καμένο από τα καύσιμα δρόμο ένα απομεινάρι, ενθύμιο ζωής. Ένα μπιμπερό.

Εκτός ελέγχου η διαχείριση της ζωής. Σαν σε πόλεμο…

(Φωτογραφία: youngthousands@Flickr)

The following two tabs change content below.
Η Αγγελική Θ. Ρουμπιέ ζει και εργάζεται στη Λιβαδειά Βοιωτίας ως εκπαιδευτικός στη δευτεροβάθμια βαθμίδα. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Παν/μίου Αθηνών (τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας. Ειδίκευση: Παιδαγωγική). Η αγάπη και ο θαυμασμός της για την τέχνη την οδήγησε στη Σχολή Καλών Τεχνών του Παν/μίου Πελοποννήσου, στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών (Ναύπλιο). Η σύγχυση και οι απορίες της για το πολιτικό γίγνεσθαι, την έστρεψαν και στην Πολιτική Επιστήμη, όπου πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Παν/μίου Αθηνών. Σήμερα είναι υποψήφια διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Παν/μίου Πελοποννήσου (Κόρινθος). Αγαπάει πολύ τα παιδιά και το θέατρο. Πιστεύει πως η τέχνη αναδεικνύει το φως που όλοι κρύβουμε και ότι τα παιδιά μάς χαρίζουν απλόχερα τη θετική ενέργεια που τόσο λείπει.

Latest posts by Αγγελική Ρουμπιέ (see all)

Comments

comments

Related Posts

Recent Posts