Το νέο μυθιστόρημα της Έλενας Ακρίτα σε λίγες ημέρες στα βιβλιοπωλεία

Μετά τον πολύκροτο «Φόνο 5 αστέρων» η Έλενα Ακρίτα επιστρέφει με το νέο και πολυαναμενόμενο αστυνομικό μυθιστόρημα «Το Μυστικό της Μπλε Πολυκατοικίας».

Ένα τέλειο έγκλημα, ένα ανώνυμο mail και μια επικίνδυνη έρευνα στα παρασκήνια της πολιτικής ανοίγει το κουτί της Πανδώρας. Για να κρατήσουν δυο άνθρωποι ένα μυστικό, ο ένας πρέπει να είναι… Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ.

“Το Μυστικό της Μπλε Πολυκατοικίας» ξεκινά τη δεκαετία του ’70, σε κεντρικό δρόμο της πόλης όπου διαπράττεται ο τέλειος φόνος.

Πολλά χρόνια αργότερα, το 2016, η δημοσιογράφος Ελσινόρη Χατζή λαμβάνει ένα ανώνυμο mail με τρία στοιχεία που θα την οδηγήσουν στην ανατομία ενός εγκλήματος. Ο άγνωστος αποστολέας διψάει για δικαίωση και εκδίκηση.

Στη μία άκρη της αττικής γης, το υπέρλαμπρο αρχοντικό της Κηφισιάς. Στην άλλη άκρη, η εμβληματική Μπλε Πολυκατοικία στα Εξάρχεια. Αν οι τοίχοι τους είχαν φωνή θα φανέρωναν πολλά: μυστικά και ψέματα, πάθη και λάθη, φόνους και πόνους κι αγάπες κόκκινες σαν αίμα.

Μια τεθλασμένη γραμμή, ραγισμένη σαν καρδιά, συνδέει τους ήρωες της τραγωδίας. Ο αναρχοαυτόνομος Ντίλαν, η καταθλιπτική αρχόντισσα, η ερωτευμένη κομμώτρια, το κορίτσι με τα τατουάζ, όλοι στοιχειώνονται από βαθιά θαμμένες αλήθειες.

Η Ελσινόρη ξεκινάει μια επικίνδυνη έρευνα στα παρασκήνια της πολιτικής ζωής· μια έρευνα που θα τη φέρει σε σύγκρουση με τα συμφέροντα του «ιδεολόγου» πολιτικού, ο οποίος πατάει επί πτωμάτων.

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα… Όταν ανοίξει το κουτί της Πανδώρας, τότε θ’ απειληθεί η ζωή της και οι ζωές όσων αγαπάει.

Το «Μυστικό της Μπλε Πολυκατοικίας» είναι το δεύτερο αστυνομικό μυθιστόρημα της Έλενας Ακρίτα μετά τον «Φόνο 4 αστέρων» που ενθουσίασε τους φίλους των αστυνομικών / θρίλερ μυθιστορημάτων, πουλώντας πάνω από 22.000 αντίτυπα!

Θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία στις 10/05/2017, αποτελείται από 360 συναρπαστικές σελίδες και μπορείτε, οι ανυπόμονοι, να κάνετε προπαραγγελία στις εκδόσεις Διόπτρα στη σελίδα dioptra  .

The following two tabs change content below.
Αστική ζωή, ιστορία, πρόσωπα, πολιτισμός, αφορμές για επανατοποθετήσεις και καταβυθίσεις στην ανθρώπινη σκέψη. Αναρτήσεις σε περιβάλλον Creative Commons 4, που απαγορεύει την εμπορική τους χρήση, αλλά επιτρέπει την ακέραιη αναπαραγωγή τους με αναφορές στον συντάκτη και την ιστοσελίδα.

Comments

comments

Related Posts

Recent Posts