Οι δικηγόροι παίζουν ποδόσφαιρο στο Αγρίνιο – 33o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων

του Γιάννη Γιαννακόπουλου.

Παρά τον αφόρητο καύσωνα που επικρατεί στο Αγρίνιο συνεχίζεται το 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου των Δικηγορικών Συλλόγων που άρχισε την 28η Ιουνίου και θα τελειώσει την 9η Ιουλίου.

Συμμετέχουν 18 ομάδες και οι αγώνες είναι συναρπαστικοί. Τηρούνται όλες οι προδιαγραφές των ποδοσφαιρικών αγώνων και τα… λίγα επί πλέον κιλά που τυχόν έχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές, ελάχιστη επίδραση έχουν στην απόδοσή τους. Το κίνητρο για την νίκη τους κάνει έφηβους.

Ο θεσμός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων, στο οποίο συμμετέχουν κάθε χρόνο περίπου 30 με 40 ομάδες από τους περισσότερους δικηγορικούς συλλόγους της χώρας καθιερώθηκε το 1985 με πρωτοβουλία του ΑΡΜΕΝΟΠΟΥΛΟΥ και ΛΥΣΙΑ, ομάδων των δικηγορικών συλλόγων Θεσσαλονίκης και Αθήνας, έχοντας σαν στόχο την άθληση και την συνεχή επαφή και την γνωριμία των δικηγόρων της χώρας.

Το πρωτάθλημα ξεκινά τον Ιανουάριο κάθε έτους με την προκριματική φάση στην οποία οι ομάδες που συμμετέχουν χωρίζονται σε ομίλους. Οι προκρινόμενες ομάδες συμμετέχουν στη τελική φάση που διεξάγεται το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου σε διαφορετική κάθε φορά πόλη.

Στο εφετινό, 33ο πρωτάθλημα, που διεξάγεται στην πόλη του Αγρινίου συμμετέχουν 16  ομάδες.

Δείτε το βίντεο:

 

The following two tabs change content below.

Γιάννης Γιαννακόπουλος

Ο Γιάννης Γιαννακόπουλος αγαπά τα ταξίδια και τη φύση. Οι φωτογραφίες του είναι 100% φυσικές, καθώς δεν πιστεύει στα προγράμματα επεξεργασίας παρά μόνο στα παιχνίδια του φωτός και στη μαγεία της στιγμής.

Comments

comments

Related Posts

Recent Posts