Δημόσια πρόσκληση των κατοίκων και φίλων του Πεδίου του Άρεως στην Περιφερειάρχη Αττικής να επισκεφτεί το Πάρκο

Επι μένουμε Πεδίο του Άρεως. 

Κυρία Ρένα Δούρου,

Βλέποντας το ενδιαφέρον σας τις τελευταίες πέντε (5) ημέρες για την κατάσταση στο Πεδίο του Άρεως, σας καλούμε να έρθετε στο Πάρκο την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 19:00 και να περπατήσουμε μαζί τις διαδρομές του.

Γνωρίζετε, όπως γνωρίζουμε κι εμείς, ότι με την ανάθεση ολιγοήμερων εργολαβιών για τη φροντίδα του πρασίνου, την καθαριότητα και τον ηλεκτροφωτισμό – ενόψει της συγκέντρωσής μας «Φωτίζουμε το Πεδίο του Άρεως» – δεν λύνονται τα τεράστια προβλήματα του Πάρκου, αλλά απλά «κουκουλώνονται» για να βγει μία «ωραία φωτογραφία της στιγμής».

Αν σκοπός δεν είναι να βγάλετε μία «ωραία φωτογραφία της στιγμής», (όπως συνέβη στις αρχές του περασμένου Ιούλιου,  που ακολουθήθηκε από ένα εφιαλτικό τρίμηνο για το Πεδίο του Άρεως) και ενδιαφέρεστε ειλικρινά για μόνιμες και βιώσιμες λύσεις, ελάτε κοντά στους πολίτες, χωρίς επικοινωνιακούς τακτικισμούς.

Ως περίοικοι, επισκέπτες και φίλοι του Πεδίου του Άρεως επί δεκαετίες, γνωρίζουμε τα προβλήματα λειτουργίας του καλύτερα από τους «όψιμα» ενδιαφερόμενους (;) συμβούλους σας και μπορούμε να σας προτείνουμε αποτελεσματικούς τρόπους για να επιλυθούν.

Πιστεύοντας στην καλή σας προαίρεση, εγγυόμαστε μία εποικοδομητική και απόλυτα ασφαλή περιήγησή σας στο φωτισμένο την Τετάρτη (είτε από την Περιφέρεια, είτε από όλους εμάς) Πεδίο του Άρεως.

 

Με ειλικρινή διάθεση εξεύρεσης λύσεων,

«Επι μένουμε Πεδίο του Άρεως»,

η διαδικτυακή κοινότητα που δημιουργήθηκε με τη σύμπραξη των:

  • «Επιτροπή Κατοίκων για το Πεδίο του Άρεως»
  • «Αναπτυξιακός και Εξωραϊστικός Σύλλογος “Αθηνά”»
  • «Φίλοι των Αστέγων του Πεδίου Άρεως»
  • «Επιτροπή Γονέων για το Πεδίο του Άρεως»
The following two tabs change content below.
Σελίδα κοινότητας του fb κατοίκων και φίλων του Πεδίου του Άρεως, που δημιουργήθηκε με τη σύμπραξη των: «Επιτροπή Κατοίκων για το Πεδίο του Άρεως», «Αναπτυξιακός και Εξωραϊστικός Σύλλογος “Αθηνά”», «Φίλοι των Αστέγων του Πεδίου Άρεως», «Επιτροπή Γονέων για το Πεδίο του Άρεως» και σκοπό έχει το ξαναζωντάνεμα του Πάρκου.

Comments

comments

Related Posts

Recent Posts