Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως: Καταδικάζουμε τη συμπεριφορά υπαλλήλου της Περιφέρειας Αττικής

Από τη σελίδα του «Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως»:

Η αλήθεια είναι πικρή.

Καταδικάζουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά υπαλλήλου της Περιφέρειας Αττικής και εκπροσώπου της στην εκδήλωση της Κυριακής 6-5-2018 στο Πεδίον του Άρεως, για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς που εκτόξευσε σε κατοίκους της περιοχής και τις προτροπές και απειλές για ξεκαθάρισμα λογαριασμών εκτός εκδήλωσης.

Η Περιφέρεια ως ασκούσα εξουσία έχει δικαίωμα να αμφισβητεί την ωμή πραγματικότητα στο Πεδίον του Άρεως, δεν έχει όμως σε καμιά περίπτωση δικαίωμα να επιτίθεται σε πολίτες που τη συντηρούν ως θεσμό της πολιτείας.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε προηγούμενα υβριστικά και απαξιωτικά σχόλια της Περιφέρειας Αττικής προς κατοίκους και φορείς που δραστηριοποιούνται με το Πεδίον του Άρεως και βιώνουν την κρίσιμη κατάσταση στην οποία αυτό έχει επέλθει από σωρεία παραλείψεών της.

The following two tabs change content below.
Αστική ζωή, ιστορία, πρόσωπα, πολιτισμός, αφορμές για επανατοποθετήσεις και καταβυθίσεις στην ανθρώπινη σκέψη. Αναρτήσεις σε περιβάλλον Creative Commons 4, που απαγορεύει την εμπορική τους χρήση, αλλά επιτρέπει την ακέραιη αναπαραγωγή τους με αναφορές στον συντάκτη και την ιστοσελίδα.

Comments

comments

Related Posts

Recent Posts