Δωρεάν άθληση από τον Δήμο Αθηναίων στον Πανελλήνιο Γ.Σ.

Δωρεάν συμμετοχή σε οκτώ προγράμματα του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου, στις εγκαταστάσεις του στο Πεδίον του Άρεως, εξασφάλισε για τους δημότες του ο Δήμος Αθηναίων.

-Γυμναστική για ενήλικες δημότες,

-Ειδικά προγράμματα γυμναστικής για δημότες της τρίτης ηλικίας,

-Μαθήματα κολύμβησης,

-Μαθήματα pilates,

-Γιόγκα,

-Πολεμικές τέχνες/αυτοάμυνα,

-Μαθήματα ξιφασκίας και

-Επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ-πονγκ).

Όλα τα προγράμματα πραγματοποιούνται από Δευτέρα μέχρι Σάββατο – τις πρωινές ώρες- και απευθύνονται σε ενήλικες δημότες της Αθήνας.
Οι εγγραφές γίνονται αποκλειστικά στα γραφεία του Συλλόγου στην Κυψέλη, στην οδό Ευελπίδων, δίπλα στο Πεδίον του Άρεως, από Δευτέρα μέχρι Σάββατο (08.00-14.00). Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 210 8846081 (εσωτ. 1).

Οι δημότες έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους και στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων, στο λινκ: https://eservices.cityofathens.gr/, με χρήση των κωδικών Taxisnet. Μέσα από την «αίτηση για δωρεάν άθληση στον Πανελλήνιο», μπορούν να επιλέγουν τα προγράμματα στα οποία θέλουν να πάρουν μέρος, ενώ αντίστοιχα μπορούν να κλείνουν κάθε φορά το ραντεβού τους στην ηλεκτρονική σελίδα: https://rantevou.cityofathens.gr/, ακολουθώντας μία εύκολη διαδικασία.

Προϋπόθεση συμμετοχής στα προγράμματα άθλησης είναι οι ενδιαφερόμενοι να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή πιστοποιητικό νόσησης (εντός εξαμήνου) -βεβαιώσεις που θα πρέπει να καταθέσουν κατά την εγγραφή τους. Σε κάθε άλλη περίπτωση, οφείλουν να προσκομίζουν κάθε φορά στη γραμματεία το αποτέλεσμα μοριακού ή rapid τεστ.

The following two tabs change content below.
Αστική ζωή, ιστορία, πρόσωπα, πολιτισμός, αφορμές για επανατοποθετήσεις και καταβυθίσεις στην ανθρώπινη σκέψη. Αναρτήσεις σε περιβάλλον Creative Commons 4, που απαγορεύει την εμπορική τους χρήση, αλλά επιτρέπει την ακέραιη αναπαραγωγή τους με αναφορές στον συντάκτη και την ιστοσελίδα.

Comments

comments

Related Posts

Recent Posts