Η νέα Επιθεώρηση του Σταμάτη Φασουλή στο θέατρο Άλσος με 12 πρωταγωνιστές: Τότε, τώρα, πάντα   

 

Με την επαναλειτουργία το 2019, το ιστορικό θέατρο Άλσος στο Πεδίον του Άρεως κέρδισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην καλοκαιρινή ψυχαγωγία της Αθήνας με μεγάλες παραγωγές και τα δημοφιλέστερα ονόματα της Ελληνικής σκηνής. Την σκυτάλη φέτος παίρνει ο Σταμάτης Φασουλής με 12 από τα κορυφαία πρωταγωνιστικά πρόσωπα του θεάτρου, δεκαμελή ζωντανή ορχήστρα και 20μελές μπαλέτο για να παρουσιάσει μία φαντασμαγορική επιθεώρηση με τον τίτλο «Τότε, τώρα, πάντα».

Τότε, τώρα, πάντα με 12 πρωταγωνιστές από διαφορετικές γενιές

Ο Σταμάτης Φασουλής συγκρότησε έναν θίασο από διαφορετικής γενιάς πρωταγωνιστές για να δώσει τη συνέχεια στο ελληνικό είδος της Επιθεώρησης με τη γενναία υποστήριξη των παραγωγών Μαροσούλη – Κοταρίδη. Ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Λευτέρης Ελευθερίου, η Ελένη Καστάνη, ο Κώστας Κόκλας, ο Αντώνης Λουδάρος, η Δήμητρα Ματσούκα, η Ματίνα Νικολάου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Σταμάτης Φασουλής πρωταγωνιστούν στο «Τότε, τώρα, πάντα» με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου και τον Γιώργο Κωνσταντίνου να σφραγίσουν το σχήμα.

Τι έχει σήμερα να σατιρίσει η Επιθεώρηση

Λένε ότι η εποχή μας είναι τόσο παράλογη και κωμικοτραγική που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για σάτιρα και γέλιο. Ο Σταμάτης Φασουλής με τη βοήθεια των Μανίνα Ζουμπουλάκη, Βαγγέλη Νάση και Πέπης Ραγκούση, θα προσπαθήσει να το διαψεύσει, έχοντας σκαρώσει σατιρικά νούμερα για την πολιτική και οικονομική πραγματικότητα, την τεχνητή νοημοσύνη, τα πρόσωπα της σόου μπιζ, τους τράπερ, μια αναμαλλιασμένη ξανθιά που βγαίνει από έναν κάδο ανακύκλωσης, τα βάσανα του κόσμου και τη χαμένη επικοινωνία των ανθρώπων.

Η νέα Επιθεώρηση του Σταμάτη Φασουλή στο θέατρο Άλσος με 12 πρωταγωνιστές: Τότε, τώρα, πάντα.

Κραουνάκης, Ευαγγελινός και Παντελιδάκης

Τη μουσική του Τότε, Τώρα, Πάντα γράφει ο Σταμάτης Κραουνάκης και τις διασκευές στίχων ο Γιώργος Παυριανός, ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση και τις χορογραφίες υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Τα σκηνικά επιμελείται ο Μανόλης Παντελιδάκης, video artist o Παντελής Μάκκας, τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη και ο Κώστας Ζήσης και τον σχεδιασμό φωτισμού ο Περικλής Μαθιέλλης. Την δεκαμελή ορχήστρα διευθύνει ο μαέστρος Δημήτρης Κίκλης και τις ενορχηστρώσεις ο Δημήτρης Ανδρεάδης. Συμμετέχουν ακόμα οι ηθοποιοί: Τραϊάνα Ανανία, Άννα Μάγκου, Μιχάλης Παπαδημητρίου, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Φαίη Φραγκαλιώτη.

Τότε, τώρα, πάντα
Η νέα Επιθεώρηση του Σταμάτη Φασουλή στο θέατρο Άλσος με 12 πρωταγωνιστές: Τότε, τώρα, πάντα.

Πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου, στο καλοκαιρινό Θέατρο Άλσος, μέσα στο Πεδίον του Άρεως με θέα τον λόφο του Λυκαβηττού.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487
Ημέρες παραστάσεων: Πέμπτη έως Κυριακή
Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20:30 /  Ώρα προσέλευσης 19:30
Προπώληση: more.com

The following two tabs change content below.
Αστική ζωή, ιστορία, πρόσωπα, πολιτισμός, αφορμές για επανατοποθετήσεις και καταβυθίσεις στην ανθρώπινη σκέψη. Αναρτήσεις σε περιβάλλον Creative Commons 4, που απαγορεύει την εμπορική τους χρήση, αλλά επιτρέπει την ακέραιη αναπαραγωγή τους με αναφορές στον συντάκτη και την ιστοσελίδα.

Comments

comments

Related Posts

Recent Posts