Σύρος: εναέριες και υποβρύχιες λήψεις που κόβουν την ανάσα

syross

Με εναέριες και υποβρύχιες λήψεις που κόβουν την ανάσα και αισθητική short film φουτουριστικής δράσης, το promo βίντεο του 30ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υποβρύχιας Αθλητικής Αλιείας στη Σύρο, έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και η Σύρος υπόσχεται να παρέχει τις καλύτερες συνθήκες για την επιτυχία του, ώστε το νησί να γίνει σταθερός πόλος έλξης για αθλητές και τουρίστες καλού επιπέδου. Ήδη στο νησί βρίσκονται αθλητές από Ουκρανία, Νέα Ζηλανδία, Ιταλία, Χιλή, Ρωσία και Η.Π.Α, προκειμένου να ξεκινήσουν τις αναγνωριστικές καταδύσεις, ενόψει του Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί 17 & 18 Σεπτέμβρη 2016.

Το εξαιρετικό promo βίντεο είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με την RePlay Media και βασικούς συντελεστές τους: Γιάννη Ξανθάκη, Βαγγέλη Μαυρίκο, Ράνια Κρητικού, Αποστόλη Ζαμπλάκο, Μανώλη Γιάνκο και Γιώργο Κελλή. Αξίζει να το προσέξετε:

 

The following two tabs change content below.
Θέματα με διάρκεια στον χρόνο, ιστορία, πρόσωπα, τέχνη και πολιτισμός, αφορμές για σκέψη, αναζητήσεις χωρίς πυξίδα. Οι αναρτήσεις του postmodern είναι ελεύθερες προς αντιγραφή, διανομή και προβολή με την αναφορά της πηγής (συντάκτη και ιστότοπου).

Comments

comments

Related Posts

Recent Posts