Η απαράμιλλη χαρά των σκύλων στις παραλίες

Two dogs play in the water.

Είτε κυνηγούν μία μπάλα, είτε σκάβουν τρύπες στις άμμο, είτε παίζουν με τα κύματα, τα σκυλιά αγαπούν τις παραλίες με έναν τρόπο που εμείς οι άνθρωποι ποτέ δεν θα μπορέσουμε να εκφράσουμε. Το φωτογραφικό πρακτορείο offset διέθεσε αυτές τις φωτογραφίες στο πλαίσιο μίας μεγάλης καμπάνιας που γίνεται στην Αμερική, ώστε να αρθούν οι απαγορεύσεις των σκυλιών στις παραλίες.

Οι εικόνες είναι χιουμοριστικές αλλά και υποδηλωτικές της ασυγκράτητης ορμής των σκύλων να απολαύσουν τη ζωή και τα μυστήριά της. Θα παρατηρήσετε ότι αυτά τα σκυλιά είναι χωρίς λουριά, εντελώς ελεύθερα και το μόνο που κάνουν είναι να απολαμβάνουν αυτή την ελευθερία τους. Όπως έγραψε η Mary Oliver στη συλλογή της «Τραγούδια για σκύλους»: «από όλα τα αξιοθέατα που αγαπώ στον κόσμο – και είναι πολλά – κοντά στην κορυφή της λίστας είναι αυτό: σκυλιά χωρίς λουριά».

offset_306403
Cavan Images / Offset
Jason Edwards / National Geographic / Offset
Lauren Mitchell / Offset
The Licensing Project / Offset
Lauryn Ishak / Offset
Jennifer Bilodeau / Offset

The following two tabs change content below.
Αστική ζωή, ιστορία, πρόσωπα, πολιτισμός, αφορμές για επανατοποθετήσεις και καταβυθίσεις στην ανθρώπινη σκέψη. Αναρτήσεις σε περιβάλλον Creative Commons 4, που απαγορεύει την εμπορική τους χρήση, αλλά επιτρέπει την ακέραιη αναπαραγωγή τους με αναφορές στον συντάκτη και την ιστοσελίδα.

Comments

comments

Related Posts

Recent Posts