Χριστούγεννα με κοντομάνικα: Αποστολή του Γ.Γιαννακόπουλου στο λαμπερό Σύδνεϋ

cmast-sideny

του Γιάννη Γιαννακόπουλου. 

Το Σύδνεϋ είναι μία από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου. Ο σχεδιασμός της, η θάλασσα με τα λιμάνια και τις παραλίες, τα τεράστια πάρκα,  τα υπέροχα κτήρια,  η όπερα και η γέφυρα προσδίδουν σε αυτή ένα ιδιαίτερο χρώμα.

8-poli-2

1-opera

3-parka-1

6-sto-dromo-1

Μπορεί ο χριστουγεννιάτικος  εορταστικός στολισμός να παραμένει ίδιος με τα δένδρα και τους φωτισμούς της Ευρώπης και της Αμερικής αλλά, όπως είναι γνωστό, αυτή την εποχή στο νότιο ημισφαίριο υπάρχει καλοκαίρι και ο εορτασμός των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς πραγματοποιούνται σε τελείως διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που έχουμε συνηθίσει εμείς με τα χιόνια και τα κρύα.

Τα πάρκα και οι παραλίες γεμίζουν από κόσμο που αναζητά λίγη δροσιά και εκ των πραγμάτων οι μεγάλες αυτές γιορτές, βιώνονται εντελώς διαφορετικά.

7-paralia-1

4-4

10-fotismena-ktiria-2

10-fotismena-ktiria-4

10-fotismena-ktiria-1

6-sto-aerodromio

Ας μην ξεχνάμε ότι το Σύδνεϋ είναι η πρώτη πόλη που υποδέχεται το Νέο Χρόνο. Έστω και κι αν το κάνει στις παραλίες με βερμούδες και κοντομάνικα μπλουζάκια…

Δείτε το βίντεο με το Χριστουγεννιάτικο Σύδνεϋ του 2016:

 

 

The following two tabs change content below.

Γιάννης Γιαννακόπουλος

Ο Γιάννης Γιαννακόπουλος αγαπά τα ταξίδια και τη φύση. Οι φωτογραφίες του είναι 100% φυσικές, καθώς δεν πιστεύει στα προγράμματα επεξεργασίας παρά μόνο στα παιχνίδια του φωτός και στη μαγεία της στιγμής.

Comments

comments

Related Posts

Recent Posts